Bij-Ma-Ria | vintage en retro winkel

Over Bij-Ma-Ria.nl

 

Welkom in mijn winkel.

Hou jij ook zo van vintage?

Mijn liefde voor vintage komt denk ik omdat het me doet herinneren aan mijn zorgeloze kinderjaren vandaar ook de naam van mijn winkel “Bij Ma Ria”. Maar ook hou ik van de designs uit de jaren 50 en 60 en bovenal zijn het veelal kwaliteitsproducten. Dus waarom nieuw kopen, hergebruiken is mijn motto!

Bovendien vind ik het heerlijk te speuren naar juweeltjes uit een vervlogen tijd die niet altijd helemaal perfect zijn maar wel een verhaal hebben. Kijk daarom geregeld op bij-ma-ria.nl of op mijn Facebook pagina of er weer nieuwe juweeltjes zijn toegevoegd.

Ben je op zoek naar iets speciaals? Laat het me weten dan zoek ik met je mee.

Ik geef eerlijke informatie over mijn producten. Lees daarom goed de informatie die ik bij de producten geplaatst heb.

Kijk rustig rond in mijn winkel. Hopelijk word je net zo enthousiast als ik en geef je me een ❤️ of 👍 maak je jezelf (of een ander) blij met zo een juweeltje.

Een bestelling direct naar een ander adres sturen eventueel verpakt als cadeautje met een persoonlijk berichtje hoort ook tot de mogelijkheden.

En heb je vragen over een product? Stuur me een berichtje naar infoAPESTAARTbij-ma-ria.nl via Facebook of gebruik het contactformulier, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Liefs van Marian

 

Geverifieerd door MonsterInsights