Bij-Ma-Ria | vintage en retro winkel

Bezorgen, afhalen of retourneren

Het artikel wordt verstuurd wanneer het totale aankoopbedrag is overgemaakt op de rekening. De artikelen worden zorgvuldig verpakt en kunnen indien gewenst verzekerd worden verzonden.

Bij-Ma-Ria is groot voorstander van hergebruiken. Bestellingen worden dan ook in gebruikte verpakkingsmaterialen verstuurd..

Bestellingen groter dan € 75,-  worden gratis binnen Nederland verzonden met PostNL. Artikelen vermeld als afhaalartikel uitgezonderd.

Een bestelling direct naar een ander adres sturen eventueel verpakt als cadeautje met een persoonlijk berichtje hoort ook tot de mogelijkheden.

Ophalen van je bestelling is gratis. Je kan je bestelling komen afhalen in Diever. Na het afronden van je bestelling zal ik per e-mail contact met je opnemen om een tijdstip af te spreken.

Mocht een pakket te groot zijn voor verzending via pakketpost, dan kan het in overleg worden afgehaald in Diever of verzonden worden via een bezorgdienst. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening en dit geschiedt op eigen risico. Om een eventuele afhaal- of bezorgdatum te overleggen kun je een e-mail sturen naar infoAPESTAARTbij-ma-ria.nl of gebruik het contactformulier.

 

PostNL tarieven verzending Nederland

Brievenbuspakje 0-2 kg – € 4,10 (track & trace) maximumformaat 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Pakket 0-10 kg – € 6,75 (track & trace) maximumformaat 100 x 50 x 50 cm.

Pakket 10-30 kg – € 13,00 (track & trace) maximumformaat 176 x 78 x 58 cm.

Pakket Aangetekend 0-10 kg – € 8,45 (track & trace + verzekerd tot € 500,-) maximumformaat 100 x 50 x 50 cm.

Pakket Aangetekend >10-30 kg – € 14,75 (track & trace + verzekerd tot € 500,-) maximumformaat 176 x 78 x 58 cm.

Do you live in a country other than The Netherlands or Belgium? No problem! Please contact me by sending an e-mail to infoAPESTAARTbij-ma-ria.nl or use the contactform! We can always find a way to ship your products to your country! 

 

Als je niet tevreden bent met je aankoop, dan kan het artikel worden teruggestuurd binnen 14 dagen. Dit zal direct nadat je het artikel ontvangen hebt gemeld moeten worden via infoAPESTAARTbij-ma-ria.nl of gebruik het contactformulier. Het terugsturen van je aankoop is voor eigen rekening. Het aankoopbedrag zal, mits de bestelling onbeschadigd is, binnen 7 werkdagen worden teruggestort op je rekening onder aftrek van gemaakte kosten zoals verzendkosten en betalingsverkeerkosten.

Geverifieerd door MonsterInsights