Bij-Ma-Ria | vintage en retro winkel

Reviews

Alvast dank voor je feedback

Laat een review achter bij Google:

Super!!

Rated 5 out of 5
12/01/2022

Net het retro spaarpotje binnen gekregen.
Netjes verpakt en een heel leuk briefje erin met een lief berichtje.
Dank je wel!

Esther

Kerstitems

Rated 5 out of 5
21/12/2021

Dankjewel Marian, voor het “kerst”pakket! Het was echt een cadeautje om te ontvangen en alles mooi op tijd voor de kerst. Zo wordt het toch nog een feestje met de mooie glazen, engel en kerstballen!

Barbara

Prachtige vaas

Rated 5 out of 5
12/12/2021

Wat een heerlijke retro vintage webwinkel om in rond te kijken. De vaas die ik heb besteld kwam prima verpakt aan, en heeft een mooie plek gekregen. Verkoper is betrokken en mailde of alles naar wens was. In 1 woord: super!

Ursula

Weer een blije klant erbij!

Rated 5 out of 5
31/10/2021

Lieve Marian,
Ik ben héél blij met mijn aankoop in jouw webshop. Wat een geweldig mooi dienblad!!
Maar ook de zorg daar omheen was voortreffelijk. Het dienblad was met zo veel liefde en aandacht ingepakt, met een persoonlijk briefje erbij. Dat maak je tegenwoordig bijna nergens meer mee. Ik wens iedereen deze geweldige ervaring. Kortom – rustig rondneuzen in de webshop van Marian, het is zo veel moois te vinden.
Nogmaals heel veel dank! Het mooie dienblad staat op mijn eettafel en geeft me ieder dag opnieuw plezier.
Groetjes,
Uta

Uta

Weer hartelijk bedankt!!

Rated 5 out of 5
05/08/2021

Weer mooie poëzieplaatjes ontvangen, een lief klein blikje van Zwitsal en 6 leuke kaarten van Miss Petticoat.
Bedankt voor de zeer snelle verzending en de leuke extra kaart van Miss Petticoat.

Carla

Helemaal tevreden!

Rated 5 out of 5
22/07/2021

Twee zeer gave fotolijstjes gekocht, en omdat ik dichtbij woon werden ze nog persoonlijk gebracht ook! Communicatie verliep vlotjes, heel vriendelijk. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste :)!

Nakaya

Blije klant! 😉

Rated 5 out of 5
28/05/2021

Alles is goed aangekomen (compliment voor het inpakken!) en helemaal naar wens! Ook complimenten voor de nazorg en de vraag of alles naar wens is! Dank je wel!

Soraya

Helemaal tevreden

Rated 5 out of 5
01/05/2021

Vintage asbakje Rotterdamsch nieuwsblad gekocht, keurig verpakt na 2 dagen ontvangen via PostNL!

HK

Superblij

Rated 5 out of 5
24/04/2021

Ben echt superblij met mijn mooie stoel, lamp en vaas. Zoveel leuke spullen Bij-Ma-Ria. Heel goed en duurzaam verpakt en daardoor onbeschadigd bezorgd.

Marion

Top!

Rated 5 out of 5
03/03/2021

Mooie spullen, snelle verzending en heel goed verpakt 😉

Marijke

Mooie spulletjes

Rated 5 out of 5
15/02/2021

Snelle nette verzending, mooie spulletjes en ook nog eens belangstelling of het naar wens was. In een woord: TOP!

Antal

5 sterren 🙂

Rated 5 out of 5
12/02/2021

Wij kochten enkele vazen – ze waren hier vliegensvlug en de opvolging en communicatie was top.
Bedankt!

marijke

Top

Rated 5 out of 5
12/01/2021

De gekochte beschuitbus is in goede staat. Heel snel bezorgd en communicatie verloopt prettig.

Masja

Gieter

Rated 5 out of 5
21/12/2020

Heel blij met mijn gieter, snelle levering en keurig verpakt met geschreven kaartje erbij.

Sylvia

Snelle levering en product in zeer goede staat.

Rated 5 out of 5
29/11/2020

Ik ben Superblij met mijn monchhici aapje. Had er vroeger eentje gekregen van mijn ouders maar met de verhuizing kwijtgeraakt. Het aapje is in perfecte staat. Werd keurig verpakt bij mij thuisbezorgd met een lief kaartje er bij. Heel snelle levering.

Tietsia

Geweldige service

Rated 4 out of 5
25/11/2020

Heel blij met onze bestelling. Snelle service, perfecte verzending inclusief lief kaartje. Onze kleinkinderen zijn blij met het retro kapstokje.

Sandra

Sfeerattributen voor gezellige herfstdagen

Rated 5 out of 5
25/10/2020

Prachtige theelichtjes en schattige gebaksvorkjes gevonden Ma-Ria. Ideale attributen voor een gezellig onderonsje in deze herfstperiode. Super blij mee ! Bedankt voor de vlotte transactie de verzorgde verzending. Tot een volgende. Groetjes – Carla (België)

Carla (België)

Boven verwachting

Rated 5 out of 5
25/09/2020

Ik heb twee fantastische lampen gekocht die snel en met veel zorg en persoonlijke aandacht zijn verzonden en bij aankomst nog mooier waren dan verwacht… Een aanrader!

Nicoline

Roomstelletjes

Rated 5 out of 5
01/09/2020

Drie prachtige roomstelletjes aangekocht bij Ma-Ria. Heel erg tevreden met deze aankoop. Zeer zorgvuldig verpakt en verzonden, in goede staat mogen ontvangen, perfecte transactie. Ook heel goede communicatie met zeer lieve dame Marian. Een uitermate tevreden klant.
Bedankt Marian en tot nog eens.
Groetjes – Carla (België)

Carla (België)

Rotan tafeltje & poëzieplaatjes

Rated 5 out of 5
20/08/2020

Bedankt Marian voor de zeer snelle levering van het prachtige rotan tafeltje en de mooie poëzieplaatjes.
Helemaal TOP en tot een volgende bestelling!!

Carla

Heerlijk al dat retro

Rated 5 out of 5
11/08/2020

Er wordt snel gereageerd en de verzending is vlot. Ben altijd blij als ik weer iets heb besteld. Marian is zeer attent.

Donna Bierling

Tevreden

Rated 5 out of 5
07/08/2020

Mooie koekblikken gekocht .
Snelle levering .
Ik blijf deze site wel volgen met leuke vintage spullen .

Truus

Kerstversiering

Rated 5 out of 5
19/07/2020

Blij met mijn kerstversiering.
Goed verpakt en snelle verzending.

Jessica

Muppets handpoppen

Rated 5 out of 5
07/07/2020

Afgelopen zaterdag heb ik de handpoppen van de Muppets ontvangen. Maar liefst 8 stuks! Geweldig! Mijn dochter van 8 was er helemaal blij mee en ik ook: Het is een gezellig boel hier in huis met de Muppets. Ze wilt haar collectie deze week op school laten zien. Dank je wel voor de goede zorgen, snelle aflevering en nazorg Marian! ;o)

Sangeeta

Vintage Philips radio

Rated 5 out of 5
24/06/2020

Gisteren mij mooie Philips radio mogen ontvangen wat een feestje was dat. Dankzij de supergoede verpakking helemaal goed overgekomen. En de radio heeft ook nog eens een heel goed geluid. Hier zit een hele blije en tevreden klant . Heel veel dank

Anneke Otto
5/5